[Polska]Krem budyniowy - pudding do sporz?dzania na zimno
Przeznaczony jest do szybkiego i ?atwego przygotowania nadzienia budyniowego do dro?d?ówek, p?czków, ciastek francuskich, tortów. Idealnie ??czy si? z t?uszczami, mo?e by? zapiekany i zamra?any. Charakteryzuje si? wysok? stabilno?ci?, sztywn? konsystencj?, jednolit? i g?adk? struktur?. "Pudding" mo?e stanowi? baz? do przygotowania ró?nego rodzaju kremów: budyniowych, pó?t?ustych, t?ustych, stosowanych jako wype?nienia do eklerów, napoleonek, karpatek itp.
SPOSÓB PRZYRZ?DZANIA
KREM BUDYNIOWY: 350 g - 400 g
WODA ZIMNA (NAJLEPIEJ PRZEGOTOWANA): 1000 g
Krem wsypa? do odpowiedniego naczynia lub ubijarki cukierniczej, doda? wody, a nast?pnie miksowa? lub ubija? przez oko?o 2-4 minut do uzyskania jednolitej masy. Pozostawi? na oko?o 15 minut do st??enia.
Opakowanie - standard worki 10 kg lub na ?yczenie klienta.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Polska |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Opakowania: | 10 kg |
Kategoria: Artyku?y spo?ywcze -> Dodatki do ?ywno?ci
Lena2
|
Ulica: | Wroc?awska 53-59 |
Miasto: | Kalisz |
Kod pocztowy: | 62-800 |
Region: | wielkopolskie |
Kraj: | Polska |
Telefon: | +48 62 762 09 13 |
Faks: | +48 62 762 09 13 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Tomasz Chlebowski |
Telefon komĂłrkowy: | +48 502 751 759 |
|